Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Υιοθετημένη γάτα βρίσκει την ηλικιωμένη κηδεμόνα της στο ίδρυμα

Πριν από 10 χρόνια, μια ηλικιωμένη γυναίκα εν ονόματι Nancy Cowen υιοθέτησε μια αδέσποτη γάτα την οποία ονόμασε Cleo. Δυστυχώς, οι δυο τους έπρεπε να χωριστούν όταν η Nancy ήταν να μπει στο ίδρυμα Bramley House στο Sussex της Αγγλίας.

Η γάτα μετακόμισε στον γείτονα αλλά η σχέση των δύο δεν είχε τελειώσει εκεί. Λίγες εβδομάδες μετά την μεταφορά της Nancy στο ίδρυμα, μια ιδιαιτέρως φιλική γάτα άρχισε να κάνει βόλτες δίπλα στο κτήριο, να κοιτάει μέσα από τα παράθυρα και φυσικά να κοιμάται εκεί κοντά. “Μια μέρα ένας από τους νοσοκόμους πήρε τη γάτα στα χέρια του και η Nancy είπε ότι έμοιαζε πολύ με την δικιά της” λέει η Laura Costello, μία εκ των νοσοκόμων και προσθέτει, “κατόπιν είπε ότι η γάτα της είχε χάσει ένα κομμάτι της ουράς της σε ένα τροχαίο ατύχημα”. Όταν οι εργαζόμενοι κοίταξαν, το μεγαλύτερο μέρος της ουράς έλειπε οπότε και κατάλαβαν ότι στα χέρια τους είχαν την Cleo.

“Δε γνωρίζω πως η Cleo την βρήκε” λέει η Laura στη σελίδα Dodo. “Δεν υπάρχει πιθανότητα να την ακολούθησε αφού είναι μεγάλη απόσταση μεταξύ του ιδρύματος και του σπιτιού που έμενε η Nancy. Ευτυχώς, το ίδρυμα επέτρεψε στην ηλικιωμένη γυναίκα να κρατήσει την τετράποδη πιστή φίλη της ώστε να ζήσουν ξανά μαζί!

Το είδαμε εδώ

Δείτε επίσης στο Meow
Ανερχόμενα