Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Η ιστορία της διασημότερης γάτας στον κόσμο, της Nala

Σίγουρα πλέον γνωρίζετε τον Coby τον γάτο με τα πανέμορφα μάτια και την τέλεια μυτούλα. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, η πρώτη σας επαφή με αυτόν τον γάτο ήταν μέσω της σελίδας μας ενώ την γάτα Nala την γνωρίζετε αναμφίβολα ήδη!

Πως θα μπορούσατε να μη την ξέρετε βέβαια, αφού είναι η πιο διάσημη γάτα στο Internet με 3 εκατομμύρια ακόλουθους και την δικιά της προσωπική σελίδα. Η ιστορία της λοιπόν πάει κάπως έτσι. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την δώσει σε ένα ίδρυμα όταν ήταν γατάκι ακόμα. Ευτυχώς για αυτήν, η Varisiri Mathachittiphan αποφάσισε να την υιοθετήσει και πλέον χαίρεται στο έπακρο τη γεμάτη δημοσιότητα ζωή της.

“Αν και δε σκόπευα να υιοθετήσω γάτα εκείνη τη μέρα, όταν την είδα γνώριζα ότι έπρεπε να γίνει. Ο λόγος που ξεκίνησα τον λογαριασμό της στο Instagram ήταν για να μοιραστώ φωτογραφίες της με φίλους και συγγενείς” λέει η ίδια η Varisiri και συμπληρώνει “ποτέ δε φαντάστηκε ότι θα κέρδιζε τόσους ακόλουθους, αλλά τώρα που έχουμε την προσοχή σας θα ήθελα να σας θυμίσω την κατάσταση που επικρατεί στα καταφύγια. Η αλήθεια είναι ότι γατάκια και κουτάβια είναι αβοήθητα και βασίζονται στους ανθρώπους για τα απαραίτητα. Στα καταφύγια, το 75% γίνεται ευθανασία λόγω υπερ-πληθυσμού, οπότε είναι πολύ σημαντική η στείρωση”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Instagram

Δείτε επίσης στο Meow
Ανερχόμενα