Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μπλούζα με μάρσιπο για να μη το αφήσετε ποτέ μόνο του

Θυμάστε ένα παλιότερο άρθρο μας που έδινε υπέροχες ιδέες για χτενίσματα σε όλες εσάς τις αναγνώστριες με γάτα; Αν η απάντηση είναι όχι, μην ανησυχείτε επειδή θα σας βοηθήσω. Για αυτό το άρθρο ομιλεί ο ποιητής (εγώ). Έρχεται λοιπόν ο καιρός που πλέον δε σας φτάνει το χτένισμα επειδή δεν ακούτε το μωρό σας να κάνει νιάου και πρρρ πρρρ και μάλλον αυτή ήταν η ιδέα πίσω από το υπέροχο ρούχο που ακολουθεί και σας επιτρέπει να πάρετε το αιλουροειδές σας, μαζί σας

Το σχέδιο είναι έμπνευση της εταιρίας Unihabitat και έρχεται φυσικά από την Ιαπωνία. Είναι 100% βαμβακερή ώστε να διασφαλίσει ότι τόσο εσείς, όσο και ο τετράποδος φίλος σας θα παραμείνετε δροσεροί το καλοκαίρι. Φυσικά, οι μελετητές του σχεδίου έχουν προνοήσει και για το πιθανό σκαρφάλωμα, αν αποφασίσει η γάτα σας να σας κάνει παρέα καθισμένη στον ώμο σας, οπότε το λείο ύφασμα θα την δυσκολέψει να σκαλώσει βήμα-βήμα (ή καλύτερα νυχιά-νυχιά). Ο μάρσιπος μπορεί να κρατήσει βάρος ως και 7 κιλών πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και οι μεγαλύτερες γάτες (κατά μέσο όρο τουλάχιστον) μπορούν να σας ακολουθήσουν παντού.

Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε δικιά σας την μπλούζα και πηδήξτε δεξία και αριστερά σα καγκουρό μαζί με το καγκουράκι σας εχμ εννοώ το γατάκι σας!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Amazon

Δείτε επίσης στο Meow
Ανερχόμενα